SØSTRENE TUFTO

VELKOMMEN TIL VÅRT LILLE SJOKOLADEUNIVERS

TUFTO ble startet opp høsten 2020 av søstrene Åsta og Solveig Tufto.

Ideen om TUFTO ble skapt under pandemien da Åsta som pastry chef på michelinrestauranten The Fat Duck måtte endre på planene da England stengte ned, og Solveig på hjemmekontor som politiadvokat ønsket en mer kreativ og skapende hverdag.

En kveld skrev Åsta på messenger til Solveig, "hva om vi bare lager vår egen sjokoladefabrikk"? Også gjorde vi det.

I dag drives Tufto av de tre søstrene Tufto, Eivor, Åsta, og Solveig.

Åsta er utdannet konditor i Danmark, og har bakgrunn fra en rekke ulike steder rundt om i Europa. Solveig har bakgrunn som jurist i politiet, og Eivor har en master i organisasjon og ledelse fra UiO. Sammen utfyller vi alle de små og store rollene som til sammen utgjør vår bittelitte sjokoladefabrikk på Lysaker i Oslo.

Vi elsker sjokolade. God kvalitetssjokolade. Og ikke bare er vi svært opptatt av at sjokoladen skal holde ypperste kvalitet, en stor del av opplevelsen handler også om hvordan sjokoladen er pakket inn. Fin på utsiden, og enda bedre inni.

Alle våre produkter testes frem på vårt produksjonskjøkken. Emballasjen tegner vi selv, og designer til det ferdige produktet.

Kvalitet, smak, estetikk.

Håndlaget & høy kvalitet

I vår produksjon benytter vi oss kun av råvarer av høyeste kvalitet. På vårt kjøkken på Lysaker tester vi oss frem til de aller beste smakskombinasjonene. Og lager alle våre produkter for hånd.

INNPAKNING OG EMBALLASJE

Vi tegner og illustererer all vår innpakning fra A til Å.

Sjokoladen smaker enda bedre når både produktet i seg selv, og innpakningen er laget med kjærlighet og lidenskap.

Slideshow Image 1
Slideshow Image 2
Slideshow Image 3
Slideshow Image 4